Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 12 September 2011 – Eerste verjaardag party

12 September 2011 – Eerste verjaardag party

Vandaag gingen we met 4 vriendjes naar Ballorig. Daar mocht ik op de grote verjaardagsstoel zitten en gingen ze liedjes voor me zingen. Ook mocht ik nog een cadeau uitzoeken uit een kast. Dat was wel erg moeilijk want er stonden zoveel leuke dingen in.

Mijn vriendjes hielpen me met uitzoeken en uiteindelijk had ik iets leuks gevonden. We vlogen met zijn 5en door Ballorig heen en het was erg gezellig. Om even rustig frietjes te eten hadden we eigenlijk geen tijd. Het was echt veel te leuk om te rennen en te spelen.

De vriendjes die ik mee had waren Julian, Floris, Jesper en Bo.

No Responses to “12 September 2011 – Eerste verjaardag party”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links