Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 16 Juni 2010 – Eerste ochtend naar school geweest!

16 Juni 2010 – Eerste ochtend naar school geweest!

Ik ben nog niet eens 4 maar toch mag ik volgend schooljaar naar de basisschool. Daarom mag ik vanmorgen een ochtend naar school. Dan kan ik vast kennismaken met mijn juf en alle kindjes die bij mij in de klas komen. Het is best wel een beetje spannend.

Er zijn heel veel kindertjes, zelfs zoveel dat er gewoon 2 klasjes zijn en ik kom in 1B. Een paar kindjes in de klas ken ik al want die zitten bij mij op de peuterspeelzaal. Maar er zijn ook een boel kinderen die ik niet ken.

Ik denk wel dat ik een leuk juf heb. Ze heet Anne. We hebben leuk gespeeld en gezongen en toen was het alweer voorbij. Hierna ging ik nog heel even naar de speelzaal en toen zat het er al weer op. Ben benieuwd hoe het volgend jaar zal gaan.

No Responses to “16 Juni 2010 – Eerste ochtend naar school geweest!”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links