Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 16 Mei 2010 – Friesland, Germ jarig

16 Mei 2010 – Friesland, Germ jarig

Op deze dag is er blijkbaar altijd een leuk feestje. Wat dit precies inhoud durf ik niet te zeggen maar ik weet wel dat we er heel lang voor in de auto moesten zitten. Het duurt namelijk anderhalf uur om vanuit Zeist naar Sneek te rijden.

Toen ik daar de slingers en sfeer zag begon langzaam te dagen wat er aan de hand. Mijn oom Germ was jarig! Dus er was gebak en cadeautjes en er kwamen allemaal vrienden van Germ over de vloer. Die vonden mij wel heel erg lief en schattig. Me vasthouden durfden ze niet, rare kerels. Dit gold niet voor iedereen, Rooie durfde het wel aan.

Mijn beide broers waren ook een beetje onzeker. Met Germ spelen en dollen geen probleem maar al die andere kerels moesten ze niks van hebben. Hoe laat papa en mama het hebben gemaakt weet ik niet maar ik was blij dat ik in mijn bedje lag en mijn broers ook.

No Responses to “16 Mei 2010 – Friesland, Germ jarig”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links