Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 25 December 2009 – Kerst

25 December 2009 – Kerst

 Lekker eten met de kerst, heerlijk. Natuurlijk ook heel veel aandacht krijgen. Dit jaar was een beetje anders als andere jaren want we vierden 2 dagen kerst met opa en oma. Nog iets wat anders was, we vierden het 2 dagen bij papa en mama thuis en niet bij opa en oma. Met eerste kerstdag gingen we lekker uitgebreid eten. Lekker spruitjes, stoofperen, witlof met ham/kaas en als vlees een heerlijke rollade. Nou dat smaakte bij iedereen erg goed. De kleinste telg kreeg heerlijke versgeslurpte moedermelk.

Maar voor we zo heerlijk gingen eten was het tijd voor cadeautjes. De kerstboom stond helemaal vol met cadeautjes. De kids waren helemaal in hun element door al die prachtige cadeautjes. Eigenlijk wilden ze om een tijd die toch al verre voorbij hun bedtijd was echt nog niet gaan omdat ze nog zo lekker aan het spelen waren.

Met 2e kerstdag gingen we heerlijk gourmetten en opa ging fonduen. Ome Michael en Crissie kwamen ook gezellig langs en we hebben het samen heel gezellig gemaakt. Met een lekkere bak ijs na. Voor de kleinste telg gold weer hetzelfde: moedermelk.

No Responses to “25 December 2009 – Kerst”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links