Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 21 November 2009 – Sinterklaas bij Lokowo

21 November 2009 – Sinterklaas bij Lokowo

Net als vorig jaar was het ook dit jaar raak. Bij het werk van opa en oma (oma is gastouder) hebben ze weer een groots Sinterklaasfeest. Vorig jaar waren ook overige mensen welkom zoals papa en mama. Dit jaar werd gekozen voor een iets besloten gezelschap. De kinderen waren natuurlijk wel welkom. 

Zodoende bleven wij de avond ervoor al bij opa en oma logeren omdat we om 10uur al aanwezig moesten zijn in de Meern. Daar werd net als vorig jaar het grote feest gehouden. We waren flink uitgelaten en waren goed voorbereid. Hoe vaak we wel niet hadden gehoord dat we naar Sinterklaas zouden gaan vandaag.

Nog steeds zijn we niet zo gecharmeerd van die Zwarte Pieten. Ook al zijn de kadootjes wel heel erg leuk en de pepernoten wel heel erg lekker. Die moesten opa en oma dus maar aanpakken. Daarna wisten wij daar wel raad mee. Al met al een leuke ochtend gehad en ’s middags gingen we weer terug naar papa en mama. Weer lekker thuis.

No Responses to “21 November 2009 – Sinterklaas bij Lokowo”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links