Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 02 September 2009 – Ik jarig en getrakteerd op de speelzaal

02 September 2009 – Ik jarig en getrakteerd op de speelzaal

 Vandaag was ik natuurlijk echt jarig en daar werd niet aan voorbij gegaan. Want ik was op een woensdag jarig en dan ga ik altijd naar de peuterspeelzaal. Dus had ik samen met mama een leuke traktatie in elkaar gezet. Met een bellenblaas maak je iedereen blij. Iedereen ging voor me zingen en ik kreeg een hele leuke muts die speciaal voor mij was gemaakt.

Toen ik thuiskwam was het hele huis natuurlijk versierd en gingen we weer lekker taart eten samen met opa en oma. Ook al was ik erg moe van de speelzaal, ik vond het toch erg gezellig.

No Responses to “02 September 2009 – Ik jarig en getrakteerd op de speelzaal”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links