Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 13 April 2009 – Verjaardagsfeest Kevin

13 April 2009 – Verjaardagsfeest Kevin

Een neefje is vandaag jarig. Een hele mooie dag want het is Paasmaandag. En wat is er dan natuurlijk leuker dan met je verjaardag op Pasen ook bij je feestje iets met Pasen te doen. Zo dachten Hobbe Jan en Anouschka er ook over en daarom werd bij de verjaardag van Kevin alles uit de kast getrokken.

Met alles bedoel ik dan het paashaaspak waar iemand in plaats zou nemen. Want was is een paasverjaardag zonder paashaas. We waren er al op tijd en gingen lekker buiten op het balkon zitten om een stukje gebak te eten en lekker wat te drinken. Natuurlijk wilde ik zelf uit de beker drinken dus in no-time zat ik onder. Gelukkig was het met wat natte en droge doekjes nog redelijk schoon te krijgen zodat ik niet al na 5 minuten een schone outfit nodig had.

Nadat ongeveer iedereen er was en er een berichtje kwam dat de paashaas klaar was met alles verstoppen gingen we richting auto’s en op naar de locatie waar het eieren zoeken zou plaatsvinden. Er was zelfs een hele handige routekaart gemaakt dus verdwalen was geen optie. Als een jonge hond rende ik achter alle kinderen aan maar wat precies de bedoeling was had ik eigenlijk geen benul van. Nadat we op de 3e eizoek locatie waren gekomen had ik wel een beetje door wat de bedoeling was. Na flink zoeken had ik eindelijk mijn eerste eitje gevonden en naar de paashaas gebracht.

Die was heel erg trots en blij en daarom wilde ik er nu nog veel meer vinden. Dat lukte ook en ik begon er steeds meer aardigheid in te krijgen. Na zo een uurtje te hebben rondgelopen, of beter gezegd een paar uurtjes waren we weer bij de auto. Omdat ik toen wel behoorlijk gaar was besloten papa en mama om maar gelijk door naar huis te gaan. Dat leek ze net even iets slimmer. Hoelang we over de thuisreis hebben gedaan weet ik niet want ik had mijn ogen dicht.

No Responses to “13 April 2009 – Verjaardagsfeest Kevin”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links