Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 24 Januari 2009 – Zwemmen met Harma en Guido

24 Januari 2009 – Zwemmen met Harma en Guido

Tante Harma heeft het er al de hele week over. Eigenlijk wilde ze eerder al samen met papa en mij gaan zwemmen maar daar had papa niet zo heel veel zin in. Die voelde zich niet zo happy en wilde liever lekker bij mama blijven. Omdat tante Harma toch al een heel eind zwanger (zeg maar bijna uitgerekend) is leek het papa en mama niet zo verstandig om haar alleen met mij op stap te laten gaan. 

Waarom snap ik natuurlijk niet maar blijkbaar heb ik soms weleens een flink eigen willetje en wil dan ergens heen gaan rennen. Als iemand zwanger is kan die daar natuurlijk vooral in een glad zwembad niet zo vlot achteraan. Daarom werd besloten om dan te wachten tot het weekend. Dan kon ome Guido ook mee zwemmen. Hadden ze een gezinsuitje zeg maar.

Dit zagen zij en ik ook wel zitten en zodoende gingen we vandaag met zijn allen zwemmen. We hebben ons super vermaakt in het zwembad. Heerlijk was het om weer van de glijbaan af te gaan en lekker in het water te ravotten. Uiteindelijk was ik wel heel erg moe maar het was een heerlijke dag.

No Responses to “24 Januari 2009 – Zwemmen met Harma en Guido”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links