Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 19 December 2008 – Kerst peuterspeelzaal

19 December 2008 – Kerst peuterspeelzaal

Wat een feest… wat een feest. Drie weken geleden was het nog Sinterklaas en nu is alles weer in rep en roer omdat het bijna kerst is. Blijkbaar ook een periode waarin van alles gebeurd want papa en mama zitten constant te bellen met pake/beppe en opa/oma om alles te regelen. Zal mij benieuwen wat er allemaal staat te gebeuren.

Voor nu weet ik het in ieder geval. Vandaag moet ik weer naar de peuterspeelzaal. Papa en mama mogen me alleen maar afzetten en dan gaan we lekker met zijn allen eten. Ik zal ze wel is even laten zien hoeveel broodjes ik op kan. Alles was heel mooi versierd en de ramen waren helemaal dichtgeplakt zodat de kaarsjes op tafels heel mooi uitkwamen. Ook waren de tafels helemaal gedekt. Je zou al honger krijgen als je het zag.

Uiteindelijk heb ik heerlijk gegeten en gingen we naar het kerstverhaal luisteren. Wat me thuis nooit lukt slaagt hier altijd wel, namelijk stil blijven zitten. Gelukkig hoefde dit niet heel lang. Na het verhaal gingen we namelijk liedjes zingen en werd daarbij muziek gedraaid vanaf de cd-speler. Daarbij hoefde je natuurlijk niet meer stil te zitten maar mocht je lekker dansen. Aangezien dat iets is wat ik graag doe, ging ik helemaal los!

No Responses to “19 December 2008 – Kerst peuterspeelzaal”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links