Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 09 Oktober 2008 – Consultatiebureau voor mijn 2e jaar

09 Oktober 2008 – Consultatiebureau voor mijn 2e jaar

Vandaag mocht ik ook eindelijk weer eens voor mezelf mee naar het consultatiebureau. De laatste keren dat ik mee was geweest was het namelijk altijd voor Yahro. Omdat ik nu 2 oud ben was het ook weer eens tijd om mij een beetje na te kijken. Hiervoor hadden papa en mama een hele mooie vragenlijst gekregen. Vanwege de aard van de vragen was deze niet door hen ingevuld.

Mochten ze iets willen weten bij het consultatiebureau dan vragen ze het maar gewoon op dat moment. Ja ik speen nog, iets wat ze niet leuk vinden op het consultatiebureau. Als ik me daar lekker bij voel waarom zou je dat dan anders doen. Het is ook niet zo dat ik de hele dag met een speen loop. Eigenlijk alleen als ik slaap vind ik het heerlijk om mijn speentje en mijn doek te hebben.

Het duurde voor mij allemaal niet zo lang. Ik ben weer even gewogen en gemeten. Dat meten was wel heel anders dan hoe het met mijn broertje gaat. Die word in een mooie houten bak neergelegd en ik moest tegen de koude muur gaan staan. De dokter was het er in ieder geval wel over eens dat ik het heel goed doe. Nou ze had ook eens iets anders moeten zeggen.

Echt veel tijd om de opdrachten uit te voeren had ik ook niet want er stond een hele mooie auto en daar wilde ik eigenlijk maar mee spelen. Dat die arts de hele tijd vroeg om iets op te pakken met mijn ene hand en dan mijn andere vond ik maar stom. Eigenlijk vond ik haar wel een beetje eng. Vooral toen ik moest gaan lopen en ze ook ging staan en naar me toe kwam. Wist echt even niet waar ik het zoeken moest. Gelukkig had ze door dat ik het niet zo fijn vond en liet ze me met rust.

Eerst leek het me wel weer leuk om ook een keer in het middelpunt te staan maar ik ben blij dat ik voorlopig niet weer naar het consultatiebureau hoef voor mezelf.

No Responses to “09 Oktober 2008 – Consultatiebureau voor mijn 2e jaar”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links