Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 01 Augustus 2008 – Onder de gezinsdouche met papa

01 Augustus 2008 – Onder de gezinsdouche met papa

Meestal douchen we jou even bij het kinderbadje. Dan kun je daar lekker even zitten weken en vooral als een gek spatten. Als je klaar bent met badderen is dan alles helemaal nat. Vandaag gingen we alleen eens wat anders proberen. Mama was met je broertje bij iemand van het veld en papa zou jou even douchen.

Omdat hij zelf ook moest douchen besloot papa om dan maar even samen te gaan. Kan erg gezellig zijn en dat doen we thuis ook wel vaak. Op de camping hebben we dat nog nooit gedaan. Dus wij samen naar de douche. Toen we het in het toiletgebouw aankwamen ging jij gelijk naar de deur van het babybadje. Dat was je immers zo gewend.

Maar toen papa een deur verder liep keek je even heel verbaasd maar dartelde je daarna lekker mee. Eerst jou uitgekleed en daarna kleedde papa zich uit. Je begon steeds vrolijker en uitbundiger te worden. Het leek er wel een beetje op dat je het toch wel had gemist om zo samen een keer te douchen.

Daarna gebeurde er weer iets grappigs. Papa deed de douchesleutel erin zodat het water begon te lopen. Zonder dat sleuteltje geen warm water, dus dat is wel zo lekker. Jij had verwacht dat er uit 1 douchekop water zou komen en dat papa en jij dus allebei een straal kregen had je totaal niet op gerekend. Je schrok er eigenlijk zelfs een beetje van.

Niet lang daarna was je er helemaal gewend en vond je het helemaal geweldig. Dat bleek ook wel want je ging als een wilde tekeer. Onder de douche van papa, onder je eigen douche, weer onder die van papa enzovoorts.

Nog even gewassen en daarna afgedroogd. Volgens mij ging je met een goed gevoel slapen!

Aan het begin moest het heel erg voor je wennen maar uiteindelijk vond je het echt geweldig.

No Responses to “01 Augustus 2008 – Onder de gezinsdouche met papa”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links