Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 22 maart 2008 – Op de kermis

22 maart 2008 – Op de kermis

Toevallig zagen papa en mama op de borden naast de weg dat er kermis in Den Dolder was. Nou Den Dolder is niet zo heel groot (dacht we) dus dat moest goedkomen. Leek ons hartstikke leuk voor je om een keertje naar de kermis. Dus wij die kant op.Het was redelijk weer al had het de dag ervoor wel behoorlijk geregend maar dat maakt bij een kermis op een mooi groot stenen plein niet zoveel uit. Alles bleek toch een beetje anders uit te pakken.

Toen we in Den Dolder aankwamen bleken ze daar met het station bezig te zijn dus een beetje chaos met de weg. Ook lagen er allemaal bouwmaterialen op de anders toch redelijk riante parkeerplaatsen dus een plekje zoeken voor de auto ging ook redelijk lastig. Helemaal omdat we eerst iets dichterbij dachten te kunnen staan maar dat was allemaal eenrichtingsverkeer zonder parkeerruimte.

Uiteindelijk stonden we en konden we de auto weer uitpakken. Jij wilde lekker zelf stappen en dat mocht natuurlijk want we hadden alle tijd. Van een afstandje zag het er allemaal heel netjes uit. Tot we het terrein zelf opstapten. Voor een kind om in te ravotten is het geweldig maar het was echt op bepaalde punten een grote modderpoel.

Jij vond het helemaal geweldig. Al die muziekjes en geluidjes en lichtjes en wat al niet meer. Eerst mocht je touwtjetrekken. In eerst instantie had je geen idee wat je moest doen en daarna pakte je de hele bos maar in 1x vast. Dat werkte toch ook niet helemaal. Uiteindelijk mocht je toch een leuk kadootje uitkiezen en de vrachtauto van Spiderman vond je toch het leukst.

Hierna werd het tijd om het rondje over de kermis te vervolgen. We kwamen nu langs een attactie waar je in een auto rondjes kon rijden (over een band). Omdat je helemaal gek van auto’s bent moest je hier natuurlijk ook in. Maar jah, vanaf welke leeftijd kun je daar alleen in. Dat is toch wel een goede vraag. Uiteindelijk kon je dan achterin wel goed zitten. Papa en mama dacht dat zij achterin moesten zitten om jou dan vast te houden maar dat mocht niet.

Het wachten voor de rit begon duurde je eigenlijk te lang maar toen je eindelijk begon te rijden vond je het helemaal geweldig. Je zat helemaal te swingen op de muziek en heerlijk stoer en relaxed om je heen te kijken. Zeker voor herhaling vatbaar.

Daarna ging je in de draaimolen. Ook hier zit je natuurlijk met leeftijden maar bij deze attractie mogen de ouders bij het wagentje blijven staan waar het kind in zit. Dus papa mocht van mama we lekker met je meedraaien.

Na nog een keer in de autootjes te zijn geweest vonden papa en mama het wel weer genoeg. Het begon ook een beetje te miezeren en alweer wat donker te worden. Dan koelt het altijd snel af. Alleen was jij het daar niet mee eens. Jij wilde nog wel veel meer rondjes maken!

No Responses to “22 maart 2008 – Op de kermis”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links