Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 27 April 2007 – Eerste logeerpartij

27 April 2007 – Eerste logeerpartij

Na de mooie dag van gister zouden we vandaag weer een beetje rustig aan doen. Maar jah zoiets pakt zoals altijd bij ons nooit zo uit. En zo ook deze keer. Opa en oma gingen naar de camping en op een gegeven moment kregen we telefoon of we ook die kant op kwamen. Dan konden we even lekker met zijn allen een hapje eten en langs het strand lopen. Nou prima, dus zo gezegd zo gedaan. Wij die kant op. Natuurlijk hadden we gewoon de normale dingetjes mee voor je (luiers, doekjes, 1 paar schone kleertjes en een schone romper). Brenda en Martijn waren ook op de camping dus daar hadden we even een bakje koffie gedronken. Hierna weer terug naar de stek van opa en oma omdat het etenstijd begon te worden. Blijkbaar wisten meer mensen dat opa best wel goed op de schotelbrei kan koken. Dus we zaten uiteindelijk met een aardig groepje te eten.

Papa en mama hadden toen na even lekker uitgebuikt te hebben en het al wat later begon te worden dat ze maar eens op huis aan moesten. Toen kwam er opeens een voorstel van opa. Wat als Kaye hier vanacht nou eens bleef slapen? Huh slapen… maar waarom dan. Dit overleg duurde uiteindelijk een hele lange tijd want het was voor mama toch wel een stap. Die had zoiets van waarom zal ik mijn zoon achterlaten om bij opa en oma te logeren terwijl ik zelf eigenlijks niets te doen heb en dus gewoon voor hem kan zorgen. Brenda en Martijn mengden zich in de discussie. Ze zeiden dat het toch leuk was om een keer een avondje samen te hebben. Het was nu ook al rond een uur of 10 a half 11. Kaye lag eigenlijk al bijna te slapen dus we vonden het ook wel zielig om hem mee te nemen. De vraag was natuurlijk ook of hij dan thuis wel gelijk weer in slaap zou vallen.

Na zo nog wat over en weer gepraat te hebben besloten we maar te gaan. En jij bleef lekker bij opa en oma want je was zo moe. Papa en mama liepen naar de auto en mama zou bijna een keer teruglopen om je toch maar mee te nemen. Je slaapt bij ons de op de kamer dus we kunnen als wij gaan slapen altijd zo leuk naar je ademhaling luisteren en van je genieten als je zo lekker opgekruld in je bedje ligt te slapen. Helemaal zo in de ochtend als jij dan al wakker bent dat je door de spijlen naar ons ligt te gluren of wij soms ook al wakker zijn. Zodra wij dan de ogen open doen begin je gelijk breeduit te glimlachen. Echt zo lief. Mochten we toch verder slapen dan doe jij ook altijd je oogjes weer dicht en plak je er nog een maar een uurtje of paar uurtjes aan vast. Dat zouden we nu dan natuurlijk niet hebben.

Papa stelde mama gerust met het feit dat mocht het niet gaan we zo in de auto konden stappen om hem op te halen. Het was natuurlijk maar 1 nachtje. Thuisgekomen was het toch echt wel even wennen. Geen nachtvoeding meer, er niet om hoeven te denken met de televisie omdat jij anders wel eens wakker kon worden. Echt erg apart. Niet lang daarna gingen papa en mama ook slapen. Jij lag al op 1 oor hoorden we in een smsje van oma.

Toen was het weer zondag en mama was vroeg wakker. Want ja jij krijgt altijd vroeg de fles ook in het weekend en daarna ga je altijd weer lekker slapen. De fles hoefde nu natuurlijk niet. Niet veel later kregen we een smsje van opa en oma. Je lag nog altijd te slapen en we zouden een uur of 11 weer bij je zijn. Alleen lag je toen nog te slapen! Dus opa vroeg of we wat later konden komen dan hadden jullie tenminste nog wat tijd met zijn 3tjes waarin jij echt ook wakker was. Dit koste mama en papa wel wat moeite maar uiteindelijk door de boodschappen en wat ander dingetjes waren papa en mama uiteindelijk om een uur of 16:00 weer op de camping. Hierna begon het hele verhaal met slapen weer van voor af aan. Want jah de komende nacht was Koninginnenacht. In Utrecht heb je dan een hele grote vrijmarkt en kun je lekker losgaan. Om nou met een kinderwagen door Utrecht te lopen was misschien niet zo slim.

Papa en mama hadden hier niet eens over nagedacht. Die dachten alleen aan jou weer lekker mee naar huis nemen en hadden het niet eens over naar de stad gaan gehad. Het aanbod werd ondanks alle argumenten van Brenda en opa van tafel geschoven en om 20:00uur zaten we weer in de auto op weg naar huis. Nou ja, op weg naar huis. Op weg naar de poort want verder kwamen we niet. Eerst nog even samen overlegd wat we nu gingen doen en of we wel zin hadden om de stad in te gaan. Papa had nog wel wat biertjes in de koelkast dus die zag het wel zitten. Mama had uiteindelijk ook wel zin om lekker in de stad te snuffelen. Dus wij weer omgedraaid. Toen oma ons aan zag komen lach ze gelijk in een deuk. Stelletje idioten zijn jullie ook zei ze. Ze was wel de eerste die Kaye aanpakte van mama dus echt erg vond ze het niet. Je kon je ook zo lekker vermaken door in het gras te spelen en met Bas te spelen. Nou jah spelen, het was een kwestie van pak-Bas-weg-Bas. Want Bas vond de grijpgrage handjes van jou niet zo leuk.

Mama en papa stapten snel weer in de auto en gingen op weg naar Utrecht waar het flink laat werd. Maar het was wel erg gezellig. Leuk muziek en veel biertjes die goed smaakten. Met jou erbij was het toch erg lastig geworden. We kwamen mensen tegen met een kinderwagen met een kindje van misschien net 4 weken. Nou dat zagen we met afgrijzen aan. Hoe kun je die drukte zo’n kindje nou aan doen.

En wat zagen we natuurlijk overal op de vrijmarkt: fietszitjes! Maar jah die hadden we alweer gekocht, niet zo handig natuurlijk.

Maandag weer even lekker uitgeslapen en daarna hebben we je gauw opgehaald. Een keertje is leuk maar dat logeren moeten we maar niet al te vaak doen. Daarvoor vinden papa en mama het veel te leuk om je bij ons te hebben.

No Responses to “27 April 2007 – Eerste logeerpartij”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links