Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 5 December 2006 – Prikjes

5 December 2006 – Prikjes

Ja weer de dag voor kaye zijn prikjes. Mama vind dat altijd zo vreselijk maar ja het moet gewoon even gebeuren. Daar aangekomen moest ik hem uitkleden en laten wegen hij woog 6260gr dus hij was wel weer goed aangekomen niks mis mee hij zat goed op het gemiddelde.

Daarna moesten we naar de arts en die ging je even na kijken. Je had iets een voorkeur naar links toe dus je hoofdje kreeg een beetje een bult. Ze zeiden dat ik maar even een de fisio moest zodat ze daar even konden kijken. Voor de rest was alles prima gelukkig!

No Responses to “5 December 2006 – Prikjes”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links