Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 7 November 2006 – Prikjes

7 November 2006 – Prikjes

Jaja de dag van de prikjes :S bah wat zag mama daar tegen op zeg!!! Papa moest werken die dag dus kon niet mee jammer genoeg. Daarom had we oma gevraagt want ik zou daar niet tegen kunnen hoor dat ons dropje pijn heeft!

Daar aangekomen moest ik hem uitkleden voor het weegmomentje schrik 5430gr was die alweer geworden pff wat gaat dat snel zeg en 60 cm helemaal mooi lengte. Toen dat er opzat moesten we even wachten op de wijkverpleegkundige want die zou de prikje geven. Toen we aan de beurt waren gingen we naar binnen even wat dingen door genomen en toen kwam het moment! Het eerste prikje bleef die aardig sterk maar toen de tweede kwam dacht die WAT nog een keer en toen begon die te huilen. Die avond is die nog wat ziekjes geweest maar gelukkig de vorige dag weer helemaal de oude. 5 december moeten we weer voor prikjes. Vanaf hier gaan mama en papa jou gebeurtenissen gewoon over weken vertellen en niet dagen.

No Responses to “7 November 2006 – Prikjes”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links