Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 01 November 2006 – Nieuwe baan

01 November 2006 – Nieuwe baan

Ahhhhhh, de eerste dag voor papa met zijn nieuwe baan pff allemaal erg spannend!! Hij moest er om 08:30 er zijn dus voor het eerst in tijden ging er om 07:00 de wekker! Pff wat was dat wennen zeg, mama ging naar beneden toe met Kaye om papa zijn onbijt klaar te maken en koffie en daarna ons jongen de fles te geven.

Het was al heel erg snel 07:30 dus moest papa weg want ja wel optijd weg want je weet het maar nooit met die file. Toen kreeg mama een smsje dat die er al om 08:00 was want er was geen file gelukkig. Papa kreeg erg veel informatie voor de komende tijd in de opleiding. Wat papa ook kreeg te horen is dat hij 02-12-2006 naar Amerika moet voor zijn opleiding (SCHRIK). Dat had mama niet verwacht, dat het al zo snel zou zijn. En ook Kaye zijn eerste sinterklaas kan hij niet bij zijn 🙁 Maar gelukkig komt hij 23-12-2006 weer terug voor kerst, wel 3 weken weg maar het is voor een goed doel en voor onze toekomst en ach we komen er wel doorheen! Alleen heeft mama het er erg moeilijk mee omdat mama de hele dag thuis loopt en papa het wel druk heeft in Amerika dus niet echt zo bij nadenkt dat die niet thuis is.

Mama ging daarna maar even naar Miranda(buurvrouw) toe om iets te regelen voor 7 december want ja, dan gaat mama naar Frans Bauer toe! Maar toen bleek dat ze een afspraak had op die avond,  gelukkig kon het geregeld worden en neemt ze hem gewoon lekker mee!

Om 18:00 kwam papa thuis, een beetje moe maar wel weer blij om ons te zien. Die avond zijn we lekker vroeg op bed gegaan want ja de volgende dag moet papa weer werken.

Dindag moest mama naar de verloskundige toe voor nog even een snelle na controle en afscheid te nemen van de mensen daar. Ze schrokken een beetje hoe ons ventje snel gegroeit was en dat die zoveel haar heeft. Verder was het wel even gezellig en hebben het mooi afgesloten. Als er een tweede dropje komt gaan we daar zeker weer heen, mama was erg tevreden!!

Woensdag had mama even een verwen moment want die had in het kraammandje van oma een kadobon gekregen voor een gezichts behandeling. Mama vond het nu wel een mooi moment om die bon eens even te gaan gebruiken! En het was heerlijk even een moment rust 😉

 

No Responses to “01 November 2006 – Nieuwe baan”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links