Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 18 September 2006 – Consultatiebureau

18 September 2006 – Consultatiebureau

Om 11uur hadden we een afspraak met de wijkverpleegkundige. Want die wilde graag onze kleine even zien en kennis met ons maken. In eerste instantie was ze vol lof over hoe hij eruitzag en dat soort dingen.

Na een zenuwslopend vragenlijstje was het tijd voor het wegen. Aangezien wij helemaal geen weegschaal hebben geschikt voor baby’s werd het maar met een unster gedaan. Bij de geboorte is hij ook op die manier gewogen en zodoende melden ze dat hij 3160 gram woog. Als we het zo uiteindelijk is bekijken denk ik dat het toen toch wat minder was. Want hij gaf nu met de unster van de wijkverpleegkundige 3000gram. Terwijl we volgens onze oude metingen al op de 3200 hoorden te zitten.

De wijkverpleegkundige raadde ons toen maar aan om in de middag even langs het inloopspreekuur te komen met het groeiboekje zodat ze even konden kijken hoe zwaar ons dropje nu precies was. Daar staat een volledig geijkte weegschaal dus dan wist iedereen even waar die aan toe was.

Dus wij daar om half 2 heen en Kaye uitgekleed. Voor de 2e keer begon de verpleegkundige over het feit dat de naam en geboortedatum nog niet op het groeiboekje was ingevuld. Alsof dat nu het belangrijkste is…

Op de weegschaal bleek hij 3120 te wegen. Dus dat viel op zich best wel mee. Nu maar afwachten wat de weegschaal volgende week zegt. En anders misschien maar stiekem bijvoeden.

No Responses to “18 September 2006 – Consultatiebureau”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links