Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 09 Augustus 2006 – Spakenburgse dagen, dagje braderie….

09 Augustus 2006 – Spakenburgse dagen, dagje braderie….

In eerste instantie hadden we hier helemaal niet meer aan gedacht maar er waren mensen die het wel heel goed konden onthouden. Zodoende waren we vandaag alweer onderweg naar de camping om dan samen met opa en oma naar de Spakenburgse dagen te gaan.De spakenburgse dagen zijn dagen vol met vis en folklore. Via de toeristische route kwamen we uiteindelijk in Spakenburg aan. Allemaal mensen in klederdacht en honderden/duizenden toeristen die langs kraampjes lopen te slenteren.

En van die kraampjes waren er nogal wat. Het stond vol met mensen die dingen wilden verkopen. En op zich is dit normaal gesproken heel erg leuk maar nu was het vooral voor mama toch erg vervelend. Zodra ze vanaf de parkeerplaats de bus inging was het eigenlijk alweer teveel geweest. Toen moest het gedreutel dus nog beginnen. Alle lekkere kibbelingetjes en de poffertjes maakten een heleboel goed gelukkig. Dat smaakte wel heerlijk. In Spakenburg kan je trouwens ook echt niet om de vis heen.

Ook kwamen we hier Brenda en Martijn natuurlijk weer tegen die hier met de ouders gezellig al vanaf 9uur in de ochtend. Want toen waren er nog de lekkerste palingen… Wij kwamen er geloof rond een uur of 2 aan… dus moet je nagaan.

Nog een half uurtje verder gescharreld en toen was het echt weer tijd om naar huis te gaan. Mama was helemaal stuk! Haar arme rug en beetjes werkten niet meer mee.

Uiteindelijk waren we een uur of 10 in de avond weer in Utrecht … en blij toe! Was wel een leuk dagje maar 1 ding hebben we wel geleerd. Ga hoogzwanger niet ergens strompelen want je legt het af.

No Responses to “09 Augustus 2006 – Spakenburgse dagen, dagje braderie….”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links