Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 15 Februari 2010 – Twee dagen zindelijk

15 Februari 2010 – Twee dagen zindelijk

 Iets wat papa en mama al een hele tijd proberen maar ik heb er echt nooit zin in: op de wc plassen. Het is zo lekker makkelijk als je aan het spelen bent en dan rustig je plas kunt laten lopen wetende dat die heerlijke luier het allemaal wel op zal vangen. Vandaag toen ik wakker werd besloot ik het allemaal eens anders aan te pakken.

Papa haalde me van bed en vroeg of ik op de wc ging plassen en dan geen luier om ging doen. Nou dat leek me voor een keertje wel een heel erg goed idee. Het proberen waard. Tot ieders verbazing ging het ook nog hartstikke goed. Papa of mama vroeg me iedere keer of ik ook moest plassen en dan ging ik naar de wc. Dan kwam er een grote of een heel klein plasje. Dat ging dus echt hartstikke goed!

Nu kwam alleen het moeilijke. Ik ging op woensdag naar opa en oma. Voor de zekerheid wel luiers en schone kleren mee gekregen want het kon zijn dat ik het niet goed aangaf. Het ging een tijdje goed maar toen helemaal niet meer. Uiteindelijk was ik gewoon 3x nat omdat ik zo lekker aan het spelen was dat ik echt niet aan de wc dacht. Daarna had ik het wel weer gezien en pakte ik zodra ik wakker was een luier om gauw te wisselen. Dat is wel zo gemakkelijk.

Wist niet dat zindelijk worden zo’n probleem kon zijn.

No Responses to “15 Februari 2010 – Twee dagen zindelijk”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links