Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 06 November 2009 – Komt ie aanrijden

06 November 2009 – Komt ie aanrijden

Ik heb geloof ik al wel zeven fietsen. Erg veel moet ik zeggen maar ja, iedereen wil graag dat ik ga fietsen. De fiets die ik van papa en mama voor mijn verjaardag heb gehad staat nog steeds ongebruikt in de schuur. Ik zit er wel eens op en dan ga ik lekker bellen en loopfietsen.

Mijn voetjes op de trappers en dan echt fietsen, vergeet het maar. Op de speelzaal hebben ze ook altijd fietsjes staan. Daar ga ik dan lekker op zitten en ren ik achter de fietsende kinderen aan. Vandaag gebeurde er iets heel geks. Toen mama me op kwam halen van de peuterspeelzaal zat ik ook op de fiets. Zo gek was dat nog niet, maar dat ik trappend in plaats van rennend aan kwam fietsen was een hele verassing.

Zo zie je maar weer dat de peuterspeelzaal heel goed is voor de ontwikkeling!

No Responses to “06 November 2009 – Komt ie aanrijden”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links