Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 29 Juli 2006 – Zwembadenrace

29 Juli 2006 – Zwembadenrace

Weer lekker weekend en heerlijk uitslapen. Zat laatst is wat dingen terug te kijken en zie dat we dat heel vaak op het programma hebben staan en er altijd wel weer iets tussen komt. Zo ook vandaag! Op een gegeven moment rond een uur of 10 (voor sommige mensen is dat al uitslapen maar voor mama op dit moment zeker niet) ging de telefoon. Andre die belde en op de achtergrond hoorde je het geroezemoes van Brenda en Martijn. Die hadden elkaar al vroeg gevonden zo te horen. Martijn was zo handig geweest om hun zwembadje op te pompen en een beetje te hard op te blazen. Daarna kwam nog het slimste… hij ging de pomp toen nog eventjes verplaatsen. Een beetje op het verkeerde moment want de band is een beetje stug dus de plomp verplaatsen geeft een probleem. Zo ook bij hem want de band raakte lek.

En aangezien wij internet hadden en vast wel even tijd konden wij wel even kijken of we wat nummers van winkels konden vinden die ze verkochten zodat ze even konden informeren en een nieuwe kopen. Overal waren ze uitverkocht en zelfde de pompen voor de baden waren niet meer te krijgen. Dus mama het internet op en alle nummers zoeken en tussendoor nog 4x met Brenda en oma gebeld… dus het ging ook lekker soepel. Uiteindelijk alle nummers bemachtigd en toen hadden we zoiets van ach we kijken wel ff bij de winkel. Want opa en oma hadden nog altijd chloortabletjes nodig.

Papa vond het toch wel leuk om net als vroeger weer even lekker door een grote speelgoedzaak te lopen met allemaal dingetjes die je best wel wilt hebben. Alles is leuk, enige jammere is dat je veel dingen na een paar keer niet meer gebruikt. De afgeprijste DVD’s en computerspelletjes werden flink doorgesneupt.

Mama was ondertussen alweer erg productief bezig en was aan het overleggen met een winkelbediende over de chloortabletten en of ze nog een badje enzo hadden. En out of the blue komt iemand het magazijn uit lopen met een doos helemaal dichtgetaped en zet hem bij de zwembaden neer die echt voor kleine kinderen/baby’s bedoeld zijn.

Ze wist niet hoe snel ze daarheen moest lopen en eiste hem gelijk op. Gelukkig had niemand anders hem nog gezien. Dus weer ff bellen naar de camping waar opa en oma zaten om te vragen of we hem dan mee moesten nemen. Mama vind het zelf ook wel heel fijn als de temperaturen wat onaangenamer worden (25+ graden) om in het badje af te koelen want anders legt ze het helemaal af en zo werd besloten om het badje maar te kopen.

De prijs van de chloortabletten inclusief drijver was een beetje te hoog enzo. En ach oma had zoiets van we kunnen ook wel even lenen van Brenda dus die hoeven we niet te kopen.

Dus papa en mama naar de kassa en het zwembadje afrekenen, lopen naar buiten richting de auto. Ja hoor… daar gaat de telefoon weer. Oma weer aan de lijn met nog wat vraagjes over de chloortabletten enzo. Uiteindelijk kwam dus de vraag of we die dan nog even wilden halen. Dus daar ging mama de winkel weer in om de tabletjes te halen.

Weer richting de auto en weer ging de telefoon. Het badje konden we wel thuis afzetten maar daarna moesten we dan naar de camping komen. Er was eigenlijk geen discussie over mogelijk en het slapen kwam wel goed.

Papa en mama keken elkaar eens verbaasd aan, waar kwam dit nou weer weg? Eerst alle rust al weg doordat je zo vroeg op moest staan en dan moet je ook nog met een stel apen op de camping leven. Want een stel apen zijn het, kippenhok kan je het ook noemen want ze zijn geen tel stil.

Niet dat papa hier veel over moet zeggen want die laat zich ook wel aardig gelden maar uiteindelijk toch overstag gegaan en zodoende zaten we een uurtje later in de auto naar de camping. Daar hebben we rummikub geleend van Brenda en Martijn en opa en oma waren gelijk stil .

Was erg gezellig en ’s avonds nog even met zijn allen een biertje gedronken en toen het bed opgezocht.

No Responses to “29 Juli 2006 – Zwembadenrace”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links