Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 21 Juni 2006 – De verloskundige met 28 weken 1 dag

21 Juni 2006 – De verloskundige met 28 weken 1 dag

En toen waren we alweer 3 weken verder. Alweer een afspraak met de verloskundige. Eerste de auto weer opgehaald en die kant op gereden. Met een tas was in de auto die we oma af moesten zetten. Het jammere was wel dat we hem zelf in de trommel moesten doen .Bij de verloskundige aangekomen eerst weer even zitten wachten tot we aan de beurt waren. Met veel dingen zijn we aan de late kant maar hiermee zijn we tot nu toe altijd vroeg geweest (op 1x door de afspraak heen slapen na). Het vaste ritueeltje doorlopen of wij nog vragen hadden en hoe het ging met de zwangerschap waarna de verloskundige weer even ging voelen hoe of wat. Helaas kon ze niet voelen hoe het lag. Erg jammer want mamma wilde dit wel heel graag weten. Qua groei gaat het in ieder geval helemaal prima en het hartje klopt ook super. Dus tot zover ziet alles er fantastisch uit!

Hierna zat het er alweer op (je zit 15min te wachten en na 3 min sta je weer buiten ) en kon er weer een afspraak gemaakt worden voor over 3 weken.

Tijd om naar oma te gaan voor de was en dan konden we weer richting huis. Tenminste, zo was het gepland. Uiteindelijk werd het dus zo dat we de was gingen doen, daarna weer met zijn allen de auto in (mamma, pappa, oma en Gizmo). Want Gizmo – de shi-zu – moest nodig naar de kapper en wij waren uiteraard om precies de goede tijd daar om hun even te brengen. Ach voor dat uurtje denk je dan. Even naar het winkelcentrum, hond weer ophalen en naar huis. Nou niet dus. Ze waren toch wel minstens twee en een half uur bezig met de hond ! Een heerlijke tijd voor pappa om samen met de 2 dames de stad in te gaan. Winkel in, winkel uit. Wel weer een lekkere snack gegeten bij Bakkerij Bart.

Hoogste tijd om ook even bij de moeder van oma en Koos langs te gaan. Daar een bakje koffie gedronken en gezellig over het campingleven gekletst. En over woningen gepraat. Toen kwam het verlossende telefoontje dat het hondje klaar was om opgehaald te worden. Tijd om op te stappen en die kant op te gaan. We keken wel even verbaasd op toen we Gizmo weer zagen. Van een langharige “zwabber” is het nu een kortharige krullebol geworden. Wel een hele verbetering moet ik zeggen.

No Responses to “21 Juni 2006 – De verloskundige met 28 weken 1 dag”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links