Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 06 Maart 2006 – Het eerste verloskundigebezoek en een echo!

06 Maart 2006 – Het eerste verloskundigebezoek en een echo!

Vandaag 13 weken zwanger… geen gevoel van misselijkheid alles super in orde. Op internet gelezen dat je dan het hartje al wel kan horen. Dus wij hopen dat we het geruststellende geluidje kunnen horen.Toch een beetje onwennig naar deze nieuwe ontmoeting met ons dropje begroeten we de vriendelijke verloskundigen. So far so good. Na wat voorbereidende vragen en dergelijke komen we toe aan het moment waarop het daadwerkelijke onderzoek plaats vind.

Na 10 minuten het harthoorapparaat over de buik heen en weer en opnieuw met gel besmeerd te hebben nog altijd niets te horen… Mama en papa gelijk weer in de stress! Was ie nou weer verstoppertje aan het spelen of is er echt wat mis

Om zekerheid te krijgen hoe of wat gelijk weer afspraak gemaakt voor een echo om te kijken of het er allemaal nog goed uitzag en gelukkig ons kleine dropje had een kloppend hartje. Het zag er heel mooi uit en zodoende hadden we weer een paar leuke foto’s erbij voor de verzameling :). Schoppen dat ie deed!

No Responses to “06 Maart 2006 – Het eerste verloskundigebezoek en een echo!”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links