Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 17 Januari 2006 – De 1e termijn echo

17 Januari 2006 – De 1e termijn echo

Zo kom je dan in het ziekenhuis waar je al allemaal vrouwen ziet zitten met hun mannen en hele dikke buiken. Helemaal trots al op het feit dat je weet dat je zwanger bent en er een wondertje aan het groeien is (ook al zie je het nog niet). Nog een beetje schichtig om ons heen gekeken toen we zo in de wachtruimte zaten tot we aan de beurt waren.

Uiteindelijk mochten we de echokamer betreden en hoorden we na het inwendige onderzoek dat het vruchtzakje leeg was en dat we een week hadden om over de consequenties na te denken (laten weghalen/wachten op miskraam/miskraam in werking stellen) en we moesten maar blij zijn dat we tenminste zwanger konden worden…

No Responses to “17 Januari 2006 – De 1e termijn echo”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links